Curatenie la domiciliu

Daca oboseala de la serviciu devine din ce in ce mai apasatoare, atunci apeleaza la serviciille de curatenie la domiciliu. Aveti din ce in ce mai putin timp liber dar totusi curatenia este foarte importanta pentru familia dvs? Prin serviciile noastre facem tot ce este necesar pentru a reda confortul casei dumneavoastra.

Curatenie la domiciliu ocazional


Fie ca locuiti la bloc, sau intr-o casa cu gradina, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie. Timpul castigat il puteti petrece impreuna cu cei dragi.

Curatenie la domiciliu

Servicii de curatenie la domiciliu - tip abonament


Avem diferite tipuri de locuinte in ingrijire prin curatenie de tip abonament cu frecventa diferita (saptamanal, 2 zile pe saptamana sau mai des), unde ne ocupam de toate suprafetele inclusiv interior frigider, cuptor, suprafete vitrate, tocuri, usi, instalatii sanitare, faianta, gresie, parchet, electrocasnice, terase, balcon, prize, intrerupatoare, etc. In abonament sunt incluse solutiile si materialele. Dedicam o persoana din echipa noastra, locuintei si stabilim o zi sau mai multe zile din saptamana, in care se va efectua curatenia. Nu lucram cu colaboratori, toti angajatii nostri au forme legale de munca, cazier si analize medicale la zi.

Curatenie in casa

Curatenie la domiciliu in Bucuresti


Staff Cleaning furnizeaza toate produsele si tot echipamentul necesar pentru curatenia adecvata a fiecarui domiciliu.

Curatarea covoarelor si a mochetei


Nimic nu se compara cu senzatia unui covor moale si curat sub piciore. Covorul ofera camerei o nota de caldura si comfort, iar noi, cei de la Staff Cleaning, intelegem asta cel mai bine si stim cat de importanta este curatarea adecvata a covorului. De aceea puteti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale, expertii nostri vor indeparta toate petele, fie ele pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului redandu-i senzatia de moale si stralucirea de la inceput.

 

Abonament curatenie la domiciliu
Abonament de curatenie la domiciliu (frecventa saptamanala)
Garsoniera de la 400 Lei / luna
Apartament 2 camere de la 430 Lei / luna
Apartament 3 camere de la 480 Lei / luna
Apartament 4 camere de la 600 Lei / luna